WE LOVE SPORTS.

ABONAMENTELE SPICE

Abonamentele DAY permit accesul pana la ora 15.30. Abonamentele FULL permit accesul in incinta salii de antrenament oricand, in timpul orelor de functionare. Pentru persoanele care achizitioneaza un abonament FRIENDSPACK sau FAMILYPACK, data de inceput a valabilitatii abonamentului este aceiasi pentru toate persoanele din pachet. Persoanele care achizitioneaza un abonament FAMILYPACK trebuie sa aiba acelasi nume de familie.
La achizitionarea unui nou abonament, care poate fi diferit de cel anterior, dumneavoastra decideti data de inceput a acestuia, data care poate fi anterioara sau ulterioara momentului in care faceti plata.
IMPORTANT! La toate abonamentele GYM se va aplica o taxa de initiere in valoare de 30 RON.
Deoarece apreciem loialitatea membrilor nostri, plata taxei de initiere poate fi EVITATA in situatia in care sunteti membru activ Spice (nu ati intrerupt continuitatea calitatii de membru cu abonament valabil). Achizitionand un abonament nou cu data de inceput din ziua imediat urmatoare a datei de expirare a abonamentului anterior va scuteste de plata taxei de intiere de 30 RON.

Exemplu: Aveti orice abonament GYM valabil pana in data de 15.10 (inclusiv) si doriti incheierea unui nou abonament GYM incepand cu data de 16.10. In aceasta situatie NU este necesara plata taxei de initiere.
Puteti sa evitati taxa de initiere si in situatia in care doriti sa achitati abonamentul in 19.10. dar cu incepere din data de 16.10. Daca doriti ca noul abonament sa fie valabil doar din 17.10, se va percepe taxa de intiere de 30 RON, deoarece intrerupeti continuitatea calitatii de membru activ.(Vechiul abonament expira in 15.10, iar cel nou incepe doar din 17.10).

(*) intre paranteze este reprezentat costul pentru 30 de zile daca achizitionati un abonament pentru 90 de zile.

(**) abonamentele de aerobic permit accesul la orice antrenament de grup din studiourile X by Spice si Underground by Spice in limita locurilor disponibile. Intrarea in incinta salii este permisa cu 30 de minute inaintea antrenamentului la care aveti programare. Valabilitatea abonamentului de 10 sedinte este de 2 luni, iar a celui de 20 de sedinte este de 3 luni, de la data achizitionarii abonamentului.

Toate tarifele sunt in LEI si contin TVA. Tarifele pot fi modificate fara informare prealabila.