WE LOVE SPORTS.

CATALIN

Cătălin este cel mai nou trainer din echipa Spice Fitness. Este component al lotului national de Powerlifting, statut ce i-a adus multe premii. Pregatirea lui ca sportiv l-a invatat ce inseamna competitivitatea si ambitia, trasaturi ce astazi l-au impins catre meseria de trainer personal.

Premiile lui de-a lungul anilor spun totul despre calitatea muncii sale:

Cele mai bune rezultate interne:

– Campion absolut Campionatul National Juniori II 2017
– Loc 2 Campionatul National Seniori 2017
– Loc 1 Campionatul National Juniori II 2016

Cele mai bune rezultate internationale:

– Loc 1 Impins din culcat Campionatul European Juniori II 2017

– Loc 2 Indreptari Campionatul European Juniori II 2017
– Loc 3 Genuflexiuni Campionatul European Juniori II 2017
– Loc 2 Total Campionatul European Juniori II 2017

LAURENTIU

Component al lotului national de Powerlifting si tehnician nutritionist, Laurentiu Avram are toate recomandarile necesare pentru a fi de azi antrenorul tau personal. A debutat in lumea sportului de performanta in 2011. In anul 2012, Laurentiu participa deja la Campionatul European de Powerlifting in Danemarca, unde se claseaza pe locul 5, fapt ce l-a determinat sa tinteasc spre podium si sa isi doreasca tot mai mult o medalie. In 2013 este declarat „Sportivul anului” in judetul Alba, obtinand in acelasi an medalia de argint in cadrul competitiei internationale „Cupa Dunarii”, desfasurata in tara vecina, Ungaria. Din anul 2012 si pana in prezent, Laurentiu a participat la 4 campionate europene si 4 campionate mondiale de powerlifting, cea mai buna clasare fiind locul 4, in cadrul Campionatului Mondial 2016, Polonia. Pe langa cariera de sportiv, Laurentiu si-a insusit cu succes si determinare rolul de antrenor, fiind atestat in domeniu.

DIANA

Diana e personal trainer, a absolvit Cursul ACREDITAT DE INSTRUCTOR FITNESS – PERSONAL TRAINER, marca Wellzone Fitness Academy, in 2014. Preda clase de aerobic la X by Spice.
A inceput sportul de performanta de mica, practicand volei, baschet si dans hip-hop, pe parcursul anilor.
A urmat cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, din Cluj-Napoca. Si-a gasit vocatia in Fitness. A descoperit acest domeniu care o fascineaza si o face sa creada ca prin pasiunea si dedicarea ei poate ajuta oamenii sa isi atinga potentialul maxim. Iubeste fitnessul, iubeste aerobicul, iubeste dansul, iubeste muzica, iubeste fericirea pe care o simte cand preda si energia pe care i-o transmit persoanele din sala, inapoi.
It’s not about the destination, it’s about the lifestyle you create, she says.

CRISTINA

Cristina lucreaza ca personal trainer, instructor de fitness, aerobic si preda clase de FIT BURN, TRX, PUMP si CARDIO + glutes + abs, la X by Spice.
Dintotdeauna a fost pasionata de sport si competitie, iubind miscarea si crezand cu tarie ca ea trebuie sa faca parte din viata oricui.
Considera ca stilul ei de a preda clasele, si nu numai, este unic si merita incercat macar o data!
Experienta sa de instructor este dovedita de o serie de atestate in domeniu:
– Curs instructor fitness level 1: School Fitness Scandinavia
– Curs instructor fitness level 2 : School Fitness Scandinavia
– Curs instructor fitness level 1: Wellzone Academy
– Workshop TRX, predat de Tiberiu Vintiloiu, la School Fitness Scandinavia

LARISA

Larisa e instructor de Zumba® din noiembrie 2011. Dupa ce a incheiat cariera in sportul de performanta, a intrat in lumea fitness-ului. Pasionata de sport, dans si muzica, a ales sa predea cursul de Zumba® Fitness.
Dupa doi ani in care a predat numai Zumba, a vrut sa “exploreze” mai mult lumea fitness-ului si a urmat cursul de Antrenor Personal, in urma caruia considera ca s-a dezvoltat foarte mult, atat personal, dar mai ales in domeniu. Apoi a urmat si alte specializari, cum ar fi Power Yoga Simplified si Functional Training.
In decursul celor aproape 6 ani in domeniu, a participat la diverse evenimente interne si internationale, iar in aprilie 2017, am avut onoarea sa fiu International Zumba® Presenter, la Convenția Internationala de Fitness, organizata de Fitness Scandinavia School.
Considera ca sportul poate sa ajute oamenii sa fie mai frumosi, mai sanatosi si chiar mai buni. O poti cunoaste pe Larisa la X by Spice.