WE LOVE SPORTS.

Ce este un Antrenor Personal?

Un antrenor personal este o persoana certificata, care detine cunostinte si abilitati necesare pentru a concepe si pune in practica, intr-un mod sigur si eficient, programe de exercitii personalizate pentru fiecare individ (one-to-one training). Antrenorii au absolvit cursuri specializate de formare in fitness si nutritie. Prin devotament si dedicatie, acestia isi ajuta clientii sa isi atinga obiectivele personale legate de fitness si sanatate corporala sau mentala, cum ar fi pierderea in greutate si imbunatatirea performantei sportive prin crearea si punerea in practica a programelor de antrenament in concordanta cu obiectivele individuale ale clientului. De multe ori intre antrenor si client se dezvolta o relatie de prietenie, datorita obiectivelor comune legate de fitness.

Cat costa un Antrenor Personal?

Costul unei sedinte de antrenament personal este de 30 RON. Durata unei sedinte de antrenament personal este de 30 de minute, timp in care veti beneficia exclusiv de tot sprijinul, cunostintele si atentia antrenorului dumneavoastra. Sesiunile de antrenament personal pot fi achizitionate in pachete de 10 sau 20 de sedinte. Costul unei sedinte de antrenament personal este un cost suplimentar fata de abonamentul dumneavoastra de acces in gym. Pentru a intra in contact cu unul din antrenorii nostri va rugam sa va adresati Biroului Clienti, din incinta salii.

Beneficiile antrenamentelor cu un Antrenor Personal

Sunt multe beneficii ale antrenamentelor personalizate si printre ele se numara:

  • Executarea corecta si eficienta a exercitiilor: Un antrenor personal are capacitatea de a va invata cum sa executati corect si in siguranta pentru sanatatea dumneavoastra orice tip de exercitiu. Daca sunteti pentru prima data la sala sau sunteti incepator in ceea ce priveste antrenamentele cu greutati, este foarte important sa invatati cum sa executati exercitiile corect. Este important sa invatati de la inceput modalitatea corecta de executare a exercitiilor, pentru a evita accidentarile, pentru a targeta grupele musculare dorite si pentru a maximiza progresul. Toate aceste cunostinte va sunt necesare chiar daca va veti antrenata fara supravegherea unui antrenor personal.
  • Supraveghere: Atunci cand va antrenati singur, este dificil sa observati daca este nevoie sa va ajustati postura sau modul de executare a exercitiilor. Un antrenor personal poate corecta toate aceste greseli prin monitorizarea permanenta a antrenamentului. Monitorizarea din partea antrenorului va va ajuta sa evitati accidentarile si sa va maximizati progresul in concordanta cu obiectivele dumneavoastra.
  • Profesionalism: Antrenorii personali detin vaste cunostinte si experienta in a concepe exercitii personalizate adaptate fiecaruia dintre noi. Sfaturile lor va vor ajuta in acelasi timp sa va schimbati modul de viata, maximizând astfel eficienta efortului fizic. Misiunea lor este de a va ajuta sa va atingeti obiectivele personale in materie de fitness si sanatate. Antrenorii personali sunt intr-o permanenta dezvoltare, iar a studia care sunt noile tendinte in materie de fitness face parte din job-ul lor. Ei va vor pune la dispozitie toate aceste informatii in timpul sesiunilor de antrenament.
  • Depasirea limitelor: Antrenorii personali sunt extrem de pasionati de fitness si sanatate si isi doresc sa va ajute sa va atingeti obiectivele. Acestia va vor motiva sa va depasesti limitele in timpul antrenamentelor, lucru care poate fi mai dificil de facut atunci când lucrati singur.
  • Motivare: Vi s-a intamplat vreodata sa va doriti sa mergeti la gym, dar apoi iti cautati scuze sa nu mai mergeti? Gen: ploua afara sau ma doare capul? Stim ca vi s-a intamplat 🙂 Uneori cea mai grea lupta e sa ajungi la gym. Cu totii avem zile in care nu ne simtim motivati sa mergem la gym, insa un antrenor personal ne poate face sa trecem peste aceste momente. O sesiune de antrenament cu antrenorul dumneavoastra personal poate fi motivatia necesara pentru a continua progresul catre împlinirea obiectivelor.

Daca va ganditi sa incepeti antrenamentul cu unul dintre antrenorii nostri, gasiti mai jos cateva sfaturi utile inainte de a incepe:

  • Specializari si Calificari: Unii antrenori personali sunt specializati in anumite tipuri de antrenament, cum ar fi pierderea in greutate, nutritie, exercitii prenatale sau postnatale, antrenament de performanta, etc. In primul rand, trebuie sa stiti care sunt obiectivele dumneavoastra si apoi sa alegeti un antrenor potrivit obiectivelor pe care le aveti.
  • Experienta: Unii din antrenorii nostri au experienta in antrenamente specifice unor anumite grupe de varsta, unor anumite activitati sportive sau pentru recuperarea post-operatorie. Va sfatuim sa intrebati antrenorul despre experienta sau specializarile sale si sa ii prezentati obiectivele dumneavoastra.
  • Disponibilitate: Ati prefera sa va antrenati dimineata, la amiaza sau seara? In timpul saptamanii sau in zilele de weekend? Va sfatuim sa intrebati antrenorul despre disponibilitatea acestuia in a va antrena atunci cand programul va permite.
  • Filozofie: Fiecare antrenor are un mod diferit sau unic de a antrena. Intrebati antrenorul care sunt valorile lui cand vine vorba de sanatate, antrenament si dieta. In acest fel va veti putea alege antrenorul potrivit.
  • Personalitate: Fiecare dintre noi preferam un mod diferit de a fi motivati si “impinsi de la spate” in timpul antrenamentului. Va doriti un antrenor care sa fie mai dur sau unul care sa aprecieze cat de bine va atrenati? Va doriti un antrenor care sa fie “serios” in timpul antrenamentului sau vreti sa va bucurati de antrenament? Veti petrece destul de mult timp cu antrenorul, asa ca este important ca acesta sa fie in asentiment cu personalitatea dumneavoastra.